TIL FORSIDEN
              
HavneBO er beliggende på lystbådehavnen i Vejle og udformet som en meget funktionel bygning med en høj arkitektonisk værdi.
 
”Den nye Havneby” rummer et stort potentiale med ny stor lystbådehavn, fjord med alle muligheder for sejlsport, og et stort grønt parkrum til fælles benyttelse, samt ikke mindst udsigten til og nærheden af Kirkbi’s nye firmadomicil tegnet af Olafur Eliasson samt den nye havne ø med kulturpark og dermed forenes boligområder og erhverv.
 
Byggeriet er en karetbebyggelse i en sammenhæng med både havnepromenaden, og den øvrige del af ”Den nye Havneby”, ØsterBOs eksisterende bebyggelse i Østbyparken og en grøn parkkile som krydser gennem området.
 
Fra alle boligerne er der direkte visuel kontakt til parkrummet mod vest og nordvest, ligesom der fra øst og syd er kontakt til fjorden og havnemiljøet.
 
Der er kort afstand til Vejles badestrande ved Albuen og Tirsbæk og dyrehaven. Vejle centrum ligger i gåafstand og byder på hyggelige caféer, Vejle Musikteater med koncerter og underholdende shows. Herudover byder byen på biografer, gågade og Bryggen shoppingcenter.

 

WordPress plugin

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ØsterBO, Treschowsgade 4, 7100 Vejle www.osterBO.dk udlejning@osterbo.dk